0733 052 642 / 0742 200 225
Comenzi: L - V: 9:00 - 17:30

Cosul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Termeni si Conditii de Utilizare

Utilizarea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe website-ul www.dinobebe.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate mai jos. Dinobebe.ro isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.dinobebe.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Dinobebe.ro nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

Comunicari electronice

Prin accesarea site-ului www.dinobebe.ro, utilizarea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate Dinobebe.ro, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Dinobebe.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site doar in cazul abonarii la Newsletter.

Drepturi de autor

Intregul continut al www.dinobebe.ro, incluzand design-ul site-ului, texte, imagini, grafice, programe, grafica web sau orice alte date, este proprietatea Dinobebe.ro si/sau a asociatilor / partenerilor / furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industrial. Folosirea acestora fara acordul scris a Dinobebe.ro se pedepseste conform legilor in vigoare.

Accesul la informatiile continute de site

Dinobebe.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca / modifica / reproduce/ copia partial sau integral site-ul sau de a exploata site-ul in orice alt mod, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Dinobebe.ro, fara acordul scris al acestuia.

Datele personale

Operator date personale inregistrat ANSPDCP sub nr. 25976.

Pe site-ul www.dinobebe.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Dinobebe.ro nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului sau parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Dinobebe.ro doar in scopul declarat al acestui site: nformatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru confirmarea comenzilor si pentru a trimite utilizatorului produsele comandate. Informarile despre eventualele promotii, anunturi etc. vor putea fi transmise numai cu acordul prealabil al clientului prin abonarea la Newsletter.

Securitatea informatiilor

Dinobebe.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic, insa nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul .De asemenea, dinobebe.ro nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Responsabilitati privind produsele

Dinobebe.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet sau obiectiv. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul , etc. Dinobebe.ro nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor Dinobebe.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de Dinobebe.ro de la clientul respectiv. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Dinobebe.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea produsului respectiv si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca. Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. Dinobebe.ro nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Dinobebe.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Limitari ale responsabilitatii

Dinobebe.ro nu va fi facut responsabil si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.Dinobebe.ro nu este responsabil pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitandu-se la, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Litigii

Orice conflict aparut între Dinobebe.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin întelegere între cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor românesti.

Politica de preturi

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Dinobebe.ro poate desfasura orice campanie promotionala referitoare la produsele afisate pe site, in conditii stabilite in intregime de catre Dinobebe.ro.

Transportul si livrarea produselor

In Bucuresti: transportul se face gratuit pentru comenzile cu valoare de peste 250 RON.

Pentru comenzile care au valoarea mai mica sau egala cu 250 de RON, transportul se plateste. Costul de transport este fix, 17 lei (toate taxele incluse), indiferent de greutatea/ volumul coletului.

In Bucuresti comenzile sunt livrate cu agentii nostri sau prin intermediul Urgent Curier sau Porumbelul Curier. In provincie livrarea se face prin intermediul firmei de curierat Urgent Curier - vezi reteaua de acoperire , sau prin Porumbelul Curier.

Costul de transport pentru provincie este de 19 lei, indiferent de greutatea/ volumul coletului. Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000 lei, transportul este gratuit pentru provincie, indiferent de greutatea coletului.

În cazul în care produsele exista pe stoc, acestea vor fi livrate in 1 - 3 zile lucrătoare de la confirmarea telefonică, prin curierat rapid.

Returul Produselor

In cazul in care produsul comandat nu corespunde cerintelor dumneavoastra sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 zile calendaristice de la primire. In acest sens va rugam sa ne contactati imediat prin telefon sau email pentru stabilirea detaliilor returului. In cazul returului, banii se vor returna in contul personal, deschis pe numele persoanei care a incheiat contractul de la distanta, in termenul legal de 14-30 zile. Se accepta retururi doar persoanelor fizice. Exista si cazui in care podusele sunt returnabile, pentru produse de unica folosinta sau din motive de igiena (de exemplu scutece, lenjerie intima, aspiratoare nazale folosite etc), in cazul in care produsul nu este returnabil, aceasta specificatie se va regasi in descrierea produsului, astfel incat clientul sa fie informat corect inainte de a alege sau nu sa achizitioneze produsul.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalaj) si nu prezinta semne de uzura. Costul de transport al comenzii cade in acest caz in incidenta cumparatorului (TUR- RETUR IN CAZUL IN CARE CUMPARATORUL A BENEFICIAT INITIAL DE TRANSPORT GRATUIT).

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii online, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat de la distanta.

CUMPARA DUPA PRODUCATOR