Poze Tutti Bambini - Patut Evolutiv 3 in 1 Katie Gri

  • Poze Tutti Bambini - Patut Evolutiv 3 in 1 Katie Gri
  • Poze Tutti Bambini - Patut Evolutiv 3 in 1 Katie Gri
  • Poze Tutti Bambini - Patut Evolutiv 3 in 1 Katie Gri
  • Poze Tutti Bambini - Patut Evolutiv 3 in 1 Katie Gri
     


Tutti Bambini - Patut Evolutiv 3 in 1 Katie Gri

SKU: 211139/93

Pret: 1.399 RON

Pretul include TVA 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse.

Caracteristici:

  • 1. Patut pentru bebelusi, realizat din lemn masiv, foarte stabil si deosebit de elegant. Patutul include un sertar culisant (integrat in patut), foarte util pentru depozitarea lucrurilor bebelusului. Atat lacul utilizat pentru finisare, cat si cleiul utilizat la imbinarea componentelor sunt certificate ca fiind non-toxice. Salteaua patutului poate fi pozitionata la 3 nivele de inaltime diferite, astfel incat mamica va avea acces facil la bebelusi in toate etapele de crestere.
  • 2. Patutul pentru bebelusi se poate transforma foarte usor intr-un pat junior. Patutul Junior se obtine prin indepartarea ambelor laterale si pozitionarea suportului pentru saltea la cel mai jos nivel. Patul junior poate fi utilizat in aceasta etapa din momentul in care copilul se poate urca/cobori singur din pat.
  • 3. In cea de-a treia etapa patutul se transforma intr-o sofa chic. Aceasta se obtine prin integrarea uneia dintre laterale si fixarea saltelutei la nivelul preferat. In aceasta etapa poate fi utilizata atat in camera copilului, cat si in orice alta camera datorita versatilitatii sale. Pe viitor Katie poate re-deveni patut pentru bebelusi prin adaugarea celei de-a doua laterale.

0733052642 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri: 9:00-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Patuturi din lemn

Producator: Tutti Bambini

Cod produs - SKU: 211139/93Produse similare